algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La revenja de Hannover està servida

Carles Moyà i Àlex Corretja juguen avui la final del Màsters

El mallorquí Carles Moyà es va imposar ahir a Félix Mantilla per 6-4 i 6-4 en una hora de joc, a la segona semifinal del Màsters Nacional de tennis que es disputa a La Corunya.

Moyà va deixar en clar que es troba en un excel·lent moment de joc, i amb una gran seguretat amb el seu servei, no va donar cap tipus d'opció a Mantilla.

Moyà mantingué un percentatge impressionant de primers serveis, i no dubtà a acompanyar els seus encertats cops des del fons de la pista amb precises pujades a la xarxa. Així, Moyà només va haver d'esperar les seves oportunitats per rompre el servei del madrileny. Això tingué lloc en el setè joc de la primera mànega (4-3) i en el cinquè joc del segon set (3-2). Amb aquests dos breaks, Moyà només va haver de mantenir la consistència del seu servei per adjudicar-se els dos sets per 6-4. Mantilla ho intentà reiteradament, però res no va poder fer davant la gran fermesa del servei del tennista mallorquí.

Àlex Corretja, de la seva banda, també es va classificar per a la final després de superar Albert Costa per 7-6 (7-3), 4-6 i 4-6.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.