muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Elegiu el millor cavall de l'any

«Diari de Balears» publica des d'avui una butlleta amb la qual podreu triar el millor trotó de la temporada

Diari de Balears va engegar aquest maig passat una important iniciativa editorial destinada a promocionar un esport tan típicament mallorquí com és el Trot.

Trot Balear és un suplement setmanal a través del qual s'informa de l'actualitat d'aquest esport i s'hi publiquen articles dels experts. Trot Balear ofereix també quatre planes amb un acurat programa de les curses setmanals a l'hipòdrom de Son Pardo i al Municipal de Manacor.

El suplement compta amb un comitè assessor, que presideix Francesc Bujosa, catedràtic de la Universitat balear. Hi participen també Jaume Adrover, president de l'Associació de Criadors; Sebastià Riera, director de l'Hipòdrom de Son Pardo; Francesc Puig, president de la Federació Balear de Trot; Joan Pocoví, propietari de cavalls i concessionari del bar de Son Pardo; Martí Dolç, periodista expert en trot; Pep Ignasi Garí, manescal, i Pep Farré, coronel delegat de cria cavallar.

Aquest comitè tria cada mes el cavall més destacat. Arribats a final d'any, i tal com estava previst, Trot Balear ofereix la possibilitat de triar el cavall de l'any d'entre els que han estat guardonats cada mes.

Però aquesta tria tan particular està en mans dels lectors de Trot Balear. Els set cavalls del mes escollits durant els set mesos de vida del suplement són: Caster Kid, Alex Kid, Vae Victis SE, Uquileo, Charlote du Fort, Dafnis GS i Alcon Blai. D'entre aquests set cavalls el lector i aficionat al trot haurà de triar el que, al seu entendre, es pot considerar com el cavall de l'any.

Cal recordar els mèrits que han fet cadascun dels animals abans esmentats. En primer lloc, Caster Kid es guanyà el dret d'aquest títol després de la victòria aconseguida a la cursa més important de l'any, per als productes de tres anys, com és el Gran Premi Nacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.