nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Paunovic: «Encara és un poc prest per tornar»

El migcampista es troba perfectament recuperat de la lesió, però creu que li falta forma física

El migcampista iugoslau Veljko Paunovic deixà clar ahir durant el partidet disputat a la sessió d'entrenament d'ahir, que es troba totalment recuperat de la seva lesió, i que a més a més torna amb més forces que mai i amb major il·lusió si és possible, que abans de lesionar-se.

El jugador del Mallorca fa dies que s'entrena amb normalitat amb la resta de companys de plantilla, i ja espera amb ganes el dia del seu retorn, tot i que és conscient que encara pot ser un poc prest, perquè li falta tornar a agafar la forma física i el ritme de partits.

De totes maneres manifestava que té la mateixa il·lusió que ha tingut sempre. «Sempre tenc il·lusió per jugar perquè m'agrada molt, però tal vegada ara més perquè he vist que puc jugar i estic content i sempre quan surt, tot i que tan sols sigui a entrenar-me, ho faig per donar-ho tot».

Paunovic manifestà que encara és prest per a retornar diumenge que ve contra l'Athletic de Bilbao. «Encara tal vegada és un poc prest, però parlaré amb el metge i amb l'entrenador, perquè encara queden dos dies i tal vegada hi som a temps», explicà el migcampista. De totes maneres, el jugador explicà que durant aquests dies la cama li ha respost perfectament a tots els moviment, i que està molt content per com ha anat la recuperació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.