• Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Masters: Carles Moyà cau derrotat per un clar 6-3 i 6-3 davant Sampras

No va poder ser. El destí va voler canviar de protagonistes i l'èpica victòria de Carles Moyà contra el nord-americà Pete Sampras no es va repetir. El tennista mallorquí no va poder fer res en aquesta ocasió per derrotar l'indiscutible número 1 del món.

El marcador final deixava a les clares la superioritat del tennista nord-americà (6-3 i 6-3), que va fer molt de mal al mallorquí, sobretot amb el seu servei i que, a més a més, després complementà amb una volea perfecta.

Carles Moyà no aconseguí ficar-se dins el partit davant el número 1 del Món i abans de temer-se'n ja perdia per 3-0, resultat que es va repetir al començament d'ambdues mànegues.

Sampras començà imparable des del primer minut de joc, adjudicant-se el primer joc amb tres aces, trencant el servei de Moyà, després que el mallorquí cometés dues dobles faltes consecutives. Així, guanyant el seu servei, Sampras se situà amb un 3-0 al seu favor, que li deixava el camí obert de cap al primer set, tot i que es va acabar contagiant del joc de Moyà, fent fins a tres dobles faltes.

Afortunadament, Carles Moyà va despertar i aconseguí inaugurar el seu marcador, però Sampras ja estava llançat de cap al triomf i no va desaprofitar l'avantatge per apuntar-se el 4-1 sense cap problema. Des d'aquests moments, al nord-americà li va bastar mantenir el seu servei per arribar al definitiu 6-3 al marcador, tot i que al darrer joc, Moyà va salvar diverses pilotes de set.