muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

Nando Pons substitueix Linares al capdavant del Mallorca B

El consell d'administració destituí ahir el tècnic del filial

Guillem Reynés, president del consell d'administració del Reial Mallorca, comunicà la destitució de Jesús Linares com a entrenador del filial. Reynés explicà tot seguit que s'havia encarregat la direcció tècnica del Mallorca B a Nando Pons, «un home de la casa».

El cert és que el consell d'administració del Reial Mallorca, reunit el dilluns dia 16 a l'hotel Son Vida havia pres la determinació de donar un marge de confiança d'una setmana a Jesús Linares. El consell d'administració considerà aleshores que una nova derrota del filial a Compostel·la deixaria l'equip, com així ha estat, en una situació molt difícil i que hauria arribat l'hora de la destitució.

Això no obstant, no va ser fins ahir vespre quan es concretà la decisió de destituir Linares. Al matí, poc després d'arribar a Mallorca, distints jugadors del filial es desplaçaren fins al club per entregar personalment una carta de total suport al seu entrenador Jesús Linares. Els futbolistes del Reial Mallorca s'autoinculpaven de la situació del filial mallorquinista i demanaven al consell d'administració un altre marge de confiança pel tècnic. Els futbolistes del filial no trobaren el conseller delegat al club i entregaren la carta al secretari tècnic Pep Bonet. Finalment, com se sap, de res no va servir.

L'horabaixa, prop de les 17.30 hores, el consell d'administració es reuní per confirmar la destitució del tècnic. Reynés explicà que el consell havia considerat a l'hora de prendre la decisió només «raons esportives».

Poc després que tingués lloc el consell d'administració es reuní la junta directiva. Reynés explicà als directius la decisió presa, que va ser objecte de debat per tots els membres. El president assegurà que s'havia aconseguit el consens entre tots els directius per destituir Linares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.