algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

José Luis Segura ja és el nou líder

David March s'assegurà el lideratge i l'ascens a Preferent

Tomàs Serra perdé la partida que l'enfrontava amb el juvenil Miquel Bestard i d'aquesta manera deixà escapar el lideratge de la categoria Preferent, que ara és a les mans de José Luis Segura, que per la seva banda derrotà Antoni Pont, jugador que la setmana passada havia derrotat per primera vegada Tomàs Serra. Ara José Luis Segura ocupa la primera posició de la classificació en solitari. També cal destacar les victòries de Joan Planas sobre Pedro Pons i de Lester Tattersall sobre Geroni Bergas.

La darrera ronda es presenta apassionant, ja que sis jugadors (Segura, Serra, Planas, Bestard, Pont i Tattersall) es disputaran les tres places que donen dret a disputar el Campionat de Balears. Però l'emoció també presidirà la forta lluita prevista per evitar el descens entre els quatre darrers jugadors de la classificació: Astorga, Pomar, Sabater i Vich.

Per altra banda a Primera les coses pareixen més decidides, ja que amb la victòria de David March sobre Joan Ferrer li permet assegurar el lideratge i l'ascens a Preferent. Els nou jugadors que li vénen darrere lluitaràn per aconseguir les altres tres places d'ascens. Però també es preveu una dura pugna per evitar les cinc places de descens a Segona.

Antoni Ducros guanyà a Francesc Bonnín i passa a liderar en solitari la classificació de Segona, assegurant-se d'aquesta manera l'ascens a Primera. Onze jugadors, del segon al dotzè lluitaran per aconseguir les altres tres places d'ascens, i altres dotze lluitaran per evitar el descens.

A Tercera, Pau Albertí perdé la seva primera partida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.