nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Exblaugranes i vermellons

Miquel Soler creu que el Barça té dubtes i Carreras que els de Van Gaal tenen por del Lluís Sitjar

65036
Lluís Carreras.

Miquel Soler fou fitxat pel FC Barcelona la temporada 88/89 procedent de l'Espanyol. A més del Barcelona, ha jugat a l'At. Madrid, Sevilla, Madrid i Saragossa i ara ho fa en el Reial Mallorca. Dissabte, el defensa català tornarà a veure's les cares amb els blaugranes. El conjunt de Van Gaal visitarà el Lluís Sitjar per enfrontar-se al Mallorca.

«De la meva etapa només queden Guardiola i Nadal, fixa't si han canviat les coses. De totes formes sempre és un partit amb il·lusió de jugar. Per mi sempre és favorit el Barcelona, i més encara quan veiem que tots els seus jugadors són internacionals. Els titulars ho són, els suplents també i fins i tot ho són els que es queden a la grada en cada partit; en una paraula, són favorits. Però només teòricament, perque sobre el terreny de joc ja veurem què passa», va dir.

Soler creu que malgrat que el seu exequip guanyàs diumenge passat el Tenerife, encara no ha sortit de la seva crisi. «L'altre dia va guanyar al Tenerife, però no crec que aquest victòria hagi fet desaparèixer els dubtes que hi ha sobre l'equip. Això ho hem d'aprofitar per treure un bon resultat. No conec molt bé les idees de Van Gaal, però sembla que seus jugadors no acaben d'entendre el seu sistema, però el que està clar és que el dia que ho facin seran imparables», afirma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.