cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

La Federació Iugoslava no és flexible

La FIFA demanà que els internacionals jugassin amb els seus equips

La Federació Iugoslava de Futbol contestà ahir a la FIFA que no pot «ser flexible», tal com li sol·licità la Federació Internacional, i que no pot permetre que els internacionals juguin amb els seus equips i s'incorporin després a la convocatòria del tècnic Milan Zivadinovic.

La Federació Iugoslava de Belgrad explicà que la situació dels internacionals irlandesos que juguen a la Lliga anglesa, és diferent. Els irlandesos poden jugar amb els seus equips dissabte horabaixa i reunir-se el mateix vespre a l'hotel de concentració de la seva selecció, i compleixen així la norma de la Fifa que preveu que els clubs han d'alliberar els seus jugadors amb cinc dies d'antelació a un partit oficial.

Vuit dels 20 jugadors iugoslaus convocats pel seleccionador Milan Zivadinovic militen a la Lliga espanyola i sis d'ells (llevat de Predrag Mijatovic i Goran Djorovic) havien de jugar diumenge horabaixa i no podien arrribar abans de dilluns capvespre.

Davant la manca d'acord, el jugador del Mallorca, Iovan Stankovic va haver de traslladar-se ahir cap a Belgrad per unir-se a la concentració de la seva selecció. El serbi es perdrà així el partit que jugarà el Mallorca contra el Valladolid. En la mateixa situació es troben Mijatovic (R. Madrid), Djorovic (Celta), Vladimir Jugovic (At. Madrid), Miroslav Djukic (València), Slavisa Jokanovic (Tenerife), Savo Milosevic (Saragossa) i Darko Kovacevic (R. Societat).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.