algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Els millors d'Europa

Amb l'Olympique francès, el Mallorca no ha perdut cap partit de les tres competicions que disputa o ha disputat

105212
Aquest és el darrer onze titular, però el mèrit correspon a tota la plantilla.

Si pels números ens hem de fiar, no hi ha cap dubte. El Mallorca és ara mateix el millor equip de tota Europa, ja que les seves estadístiques indiquen que, juntament amb l'Olympique de Marsella, no ha perdut cap partit a les competicions en què participa o ha participat (Lliga, Recopa i Supercopa). La bona ratxa del conjunt de Cúper traspassa les fronteres i s'estèn a tot el vell continent.

Són ja 15 partits els que porta el conjunt que entrena Héctor Cúper sense haver perdut, i ha disputat dos partits de Supercopa d'Espanya "títol que guanyà al FC Barcelona", quatre de Recopa d'Europa, i nou a la Lliga. Precisament la ratxa que porta a la màxima competició espanyola el deixa a un sol partit del rècord del club, establert als anys 1989 i 1991. Amb Llorenç Serra Ferrer a la banqueta en ambdós casos, el Reial Mallorca sumà 10 jornades sense conèixer la derrota, que al primer cas durà de la segona a l'onzena jornada, mentre que al segon començà a la jornada 30 de la temporada 1990/91, i acabà a la primera de la temporada 1991/92. Els 90 minuts es disputaran a l'estadi de Zorrilla, a Valladolid, és el que queda per igualar el rècord, mentre que si vol superar aquest rècord, haurà de continuar sense perdre una vegada superada la visita del FC Barcelona al Lluís Sitjar.

La diferència en aquest cas és el balanç d'aquests deu partits contra els nou que porten sense perdre a la present temporada, ja que l'any 1991 tan sols aconseguiren dues victòries mentre que empataren els altres vuit partits que disputaren. Amb Héctor Cúper a la banqueta, el Mallorca ja n'ha guanyat cinc i tan sols n'ha empatat quatre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.