nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

Valbas sabrà avui el resultat de la contraanàlisi del control antidopatge

El jugador té previst explicar en roda de premsa com va passar tot

Durant el dia d'avui es coneixerà el resultat de la contraanàlisi que el Bàsquet Inca va demanar fer a Lluís Valbas, després que la setmana passada li comunicassin oficialment que el jugador del primer equip havia resultat positiu al control antidopatge realitzat durant el partit que el Ciutat d'Inca va disputar contra el Circulo Badajoz.

Tot apunta que la contraanàlisi ratificarà el que va quedar reflectit a la primera anàlisi efectuada, confirmant la ingestió d'anabolitzants. Si finalment això és així, el jugador s'enfronta a una sanció de dos a tres anys d'inhabilitació, més una multa de 250.000 a un milió de pessetes.

Si no hi ha res de nou, el club no té previst fer cap tipus de declaració pública respecte d'aquest cas de dopatge, sigui quin sigui el resultat, i tan sols comunicarà via fax la pertinent actuació en el sentit que sigui. Tot apunta que el jugador serà inhabilitat i per tant deixarà de formar part de la plantilla inquera immediatament. Per la seva banda el jugador sembla tenir ganes de donar explicacions. Lluís Valbas té previst fer una compareixença pública davant els mitjans de comunicació per tal de donar el seu punt de vista sobre el tema i deixar clar com va passar tot en aquesta qüestió.

Lluís Valbas pot veure trencada així la seva carrera esportiva ja que la Federació Espanyola de Bàsquet no té cap intenció de rebaixar la sanció per cap motiu, en un intent d'evitar que es puguin repetir situacions de dopatge com aquesta darrera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.