algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Manuel Serrano, davanter de l'Espanyol, mig any de baixa

Manuel Serrano, davanter de l'Espanyol, estarà de baixa durant mig any, a causa de la greu lesió que va patir en el genoll dret, durant el partit d'aquesta passada jornada contra el Betis, en el qual debutà com a titular i es va convertir en l'autor del gol de la victòria (1-0) del seu equip.

Les proves mèdiques a què es va sotmetre ahir el jugador confirmaren l'existència d'una fractura del menisc extern i del lligament creuat anterior, així com d'altre parcial del lateral intern.

Serrano serà intervingut quirúrgicament el próxim dijous i el període de recuperació s'ha xifrat entre cinc i sis mesos, pel qual en el seu debut com a titular s'ha acomiadat pràcticament de la temporada.

La lesió es va produir com a conseqüència d'una forta entrada del bètic Roberto Solozabal, al qual li fou mostrada la cartolina groga sobre el davanter en el minut 65 del partit, que obligà l'espanyolista a abandonar el camp.

Avui es realitzaran noves proves mèdiques a altres dos jugadors de l'Espanyol, José Rojo 'Pacheta' i Martín Posse, davant els problemes físics que pateixen ambdós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.