muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Duc de Rieutort no fallà i guanyà l'estel·lar

Brixon de France va reaparèixer amb victòria a la novena correguda, el quartet especial

La curta distància de 1.725 metres sobre la qual es disputaren les nou proves que componien el programa d'ahir dissabte al municipal de Manacor, no es traduí en bons registres ja que a moltes d'elles es rodava a mitjanes molt inferiors a les previsibles, això era degut que la pista de competició es trobava molt pesada.

Després de les victòries de Chanson Prim a la primera correguda, Arlendey a la segona, Carol Yankee a la tercera, Brisa Nicolai a la quarta i Valogne a la cinquena, es disputava una concertada per aprenents en la qual el debutant Best For Run, menat per Pilar Estelrich, es feia amb la victòria rodant a una mitja d'1.19.9 damunt 2.075 metres. Darrere d'ella es col·locaven Neldas Peak, amb C. Caldenetey a les regnes, Vicadillo, amb F. Parera i Fergie Chicco, menat per A. Ripoll.

A la correguda preestel·lar del capvespre, Anna Enet, amb G. Riera, es feia amb la victòria per davant del debutant Anders Tax i d'una sorprenent Sisser D, menada aquesta vegada per Joan Antoni Riera, que va fer uns registres al voltant d'1.21.

Duc de Rieutort, que sortia com a favorit a la correguda estel·lar, reservada per la vuitena del programa, no decebia ja que controlava la correguda de principi a fi i entrava en primera posició rodant a 1.19.9, quedant per darrere ell Song of Blues, Dadesboy i Faire Valoir. Cal destcar que Starlight CN es col·locava en cinquè lloc ja que donava 50 metres d'handicap, per la qual cosa hagué de rodar molt ràpid.

El quartet especial tampoc no sorprenia els apostants ja que el petit Brixon de France, que reapareixia després de canviar de propietat, se situava al capdavant de la correguda ja des dels primers metres i no tenia problemes per fer-se amb la victòria final.

També entrava dins els pronòstics la segona posició d'Aida du Gite, completant el quartet Varisol Lui i Arrow SK; combinació que donava un dividend de 12.660 pessetes als encertants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.