muy nuboso
  • Màx: 17.32°
  • Mín: 11.35°
17°

Mala sort per als equips espanyols en el sorteig de la UEFA

Reial Societat i Atlètic de Madrid s'hauran d'enfrontar

La Reial Societat i l'Atlètic de Madrid, que s'enfrontaran als vuitens de final de la Copa de la UEFA, són els dos equips més descontents amb el resultat del sorteig realitzat ahir a Ginebra, que tampoc repartí bona sort per al Celta, que s'enfrontarà al Liverpool.

L'equip de sortida que ha sortit millor del sorteig ha estat el Betis, que s'haurà d'enfrontar al Bolonya italià, amb l'avantatge de disputar el primer partit al camp italià. D'aquesta manera, per a vuitens de final queden assegurats un mínim d'un equip classificat, i un màxim de tres.

Tant la Reial Societat com l'Atlètic de Madrid expressaren la mala sort que han tingut al sorteig pel fet principal que s'han d'enfrontar a un equip espanyol, i sobretot perquè això significa que el rival és de molta categoria i qualitat. El president del Celta, tot i que el seu equip ha quedat emparellat amb un dels conjunts més durs, es mostrà satisfet pel resultat del sorteig.

Finalment el Betis va voler avisar ahir mateix que, tot i ser un dels equips més fluixos del sorteig, hauran de respectar molt el Bolonya.
La resta d'emparellaments són els següents: Zuric-Roma; Mònaco-Marsella; Grasshoppers-Fiorentina o Girondins; Lió-Bruges i G. Rangers-Parma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.