algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

«No podem sortir a empatar»

Els jugadors del Mallorca saben que davant el Genk seria un suïcidi cercar el 0-0

83360
Els jugadors del Mallorca celebren el gol marcat per Dani en el partit d'anada.

El Mallorca es juga demà el futur a Europa. Un futur que passa principalment per no perdre davant el Racing Genk de Bèlgica, en la tornada (1-1 a Brussel·les) del vuitens de final de la Recopa que es disputarà a partir de les 20.30 h. en el Lluís Sitjar.

Malgrat que la plantilla vermellona sap que amb un empat a zero gols seria prou per classificar-se per a quarts de final "gràcies al valor doble dels gols a domicili", són conscients que sortir al terreny de joc amb l'objectiu de treure aquest resultat seria, si més no, un suïcidi. L'equip que prepara Aimé Anthuenis destaca per la seva capacitat golejadora, i dijous davant el Mallorca no tenen més opció que sortir a guanyar el partit. Això fa que els mallorquinistes vulguin també cercar la victòria per tal d'evitar qualque ensurt innecessari. El Mallorca és superior al seu rival i ho ha de demostrar en el camp.

«Afrontam aquest partit amb molta de confiança de passar l'eliminatòria, encara que sabem que és un equip fort i amb bons jugadors, ordenats i sobretot molt alts. El que hem de fer és sortir a jugar com sempre i mantenir el nivell que estam mostrant en els darrers partits», va dir ahir Leo Biagini, màxim golejador del Mallorca.

Per la seva banda, el migcampista Vicente Engonga afirma que l'equip està plenament concentrat en aquest partit, alhora que reconeix que no poden sortir a l'empat ja que el Genk els podria complicar molt les coses. «Des que va acabar el partit contra el Depor començàrem a pensar en el Genk i a passar l'eliminatòria. Ens permetria sumar moltes possibilitats per assolir alguna cosa realment important a la Recopa. No podem sortir a empatar, ja que si ens guanyen ens deixen fora. Seria molt important marcar un gol prest per així afrontar el partit amb tranquil·litat. Amb un 0-0 et poden marcar un gol fins el minut 90 i eliminar-te, seria massa arriscat sortir per l'empat», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.