nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Tomàs Serra, líder en solitari a Preferent en el Campionat de Mallorca

Gabriel Pons va fer taules, però continua encapçalant la classificació a Primera

La disputa de la quarta ronda serví per aclarir encara més les posicions a les distintes categories. A Preferent, Tomàs Serra s'imposà a Joan Planas i ara ocupa la primera posició en solitari i comptabilitza les partides per triomfs. Josep Lluís Segura guanyà Guillem Sabater i dissabte que ve tindrà l'oportunitat d'aconseguir el lideratge si supera Tomàs Serra.

A Primera, s'ha de destacar que l'esperat duel entre Gabriel Pons, que conserva el lideratge, i David March acabà en taules. Cal esmentar que Gabriel Ramon també va fer taules amb Toni Miralles i el triomf de Pere Munar sobre Ricardo Martínez. La pròxima ronda es presenta molt atractiva, ja que vuit jugadors amb clares opcions d'ocupar els quatre llocs d'ascens s'enfronten entre si.

A Segona, Francisco Bonnín guanyà Antoni Amengual i ara és líder en solitari. A la ronda que ve s'enfrontarà a Alberto Díaz, que ara és segon.

A Tercera, Mateu Amengual superà Gabriel Merino, mentre que Pau Albertí guanyà Xavier Seguí. Així, i gràcies a les taules entre Joan Sastre i Jaume Lladó, Amengual i Albertí són els dos únics jugadors que han guanyat totes les partides que han disputat. A la cinquena ronda es disputaran el lideratge en una atractiva partida. Dos jugadors continuen encara sense inaugurar el seu caseller de punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.