lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°

Paunovic passà ahir pel quiròfan i serà baixa de sis a vuit setmanes

El iugoslau fou operat finalment a Palma tot i que en principi l'Atlètic volia que l'intervinguessin a Madrid

No té gaire sort. Quan es trobava en un immillorable moment de forma, havent-se guanyat la titularitat del primer equip, i estar en plena ratxa golejadora, Veljko Paunovic rebé ahir una mala notícia.

Tot i que en un principi es va dir que hauria de descansar durant dues o tres setmanes a causa d'una petita ruptura fibrilar, una vegada fetes les pertinents exploracions ahir matí a la Policlínica Miramar, el iugoslau haurà de passar pel quiròfan en detectar-se una ruptura molt major de l'esperat al múscul de la cuixa esquerra.

El cap dels serveis mèdics del Reial Mallorca, Joan Roig, explicà ahir mateix l'abast de la lesió, molt similar de la que patí l'any passat el porter mallorquinista Carlos Roa, amb la diferència que l'argentí es lesionà a la part anterior i Paunovic a la posterior.

«Ha estat més greu del que pensàvem en un principi. És una lesió molt semblant a la que patí Roa, i fins i tot s'assembla molt a la lesió que patí Josep Guardiola, i que encara el manté fora del terreny de joc», explicà el doctor del Mallorca, Joan Roig.

A més a més, afegí que aquesta és una lesió que té una intervenció quirúrgica fàcil, però una recuperaió complicada. «L'operació és relativament senzilla, i no té gaire dificultats. Tot el contrari passa amb la recuperació, ja que és delicada i s'ha d'anar amb cura perquè la recuperació sigui total i ben feta, i el jugador no tengui cap seqüela», explicà Joan Roig.

Els serveis mèdics del Reial Mallorca comunicaren la notícia al jugador, just en tenir els resultats de la ressonància magnètica, i al mateix moment li comunicaren la decisió d'intervenir-lo ahir mateix a la policlínica. Tot semblava decidit, però aquí començaren altres problemes aliens a la seva lesió, i que tingueren el jugador esperant notícies fins a darrera hora. La condició de cedit del migcampista iugoslau va fer que per moments, la decisió d'entrar al quiròfan quedàs supesa. Des de la directiva de l'Atlètic de Madrid, es varen comunicar amb el Reial Mallorca per tal de fer-los arribar la intenció d'examinar el «seu» jugador abans de decidir la intervenció quirúrgica.

El cap de radiologia de la Policlínica Miramar, es va posar en contacte amb el seu homònim de la Clínica Centro de Madrid que s'encarrega dels serveis mèdics del club matalasser, així com Joan Roig va fer el mateix amb el cap dels serveis mèdics del club madrileny, per arribar a un acord al diagnòstic de la lesió del jugador.

Una vegada donada aquesta passa, i haver arribat a un acord, el conseller delegat del Reial Mallorca, Mateu Alemany es va posar en contacte amb el director general de l'Atlètic de Madrid, Miguel Àngel Gil Marín, per tal d'intentar arribar entre ells a un nou acord, i que el jugador no hagués de viatjar fins a Madrid per ser operat.

El tragí durant tota la jornada fou molt, ja que una vegada realitzades les proves mèdiques, i haver establert un diagnòstic definitiu, l'Atlètic de Madrid es va posar en contacte amb el Mallorca per fer-li arribar la seva negativa que el jugador fos operat a Palma.

Malgrat això, els serveis mèdics del Reial Mallorca i de la Policlínica Miramar mantingueren durant tot el temps les previsions tal i com ho tenien previst. Així, Paunovic realitzà el preoperatori pertinent com si res no passàs.

Finalment fou intervingut pels doctors Alba, Roig i Moyà durant 45 minuts, de la qual en sortiren plenament satisfets. El jugador estarà hospitalitzat de 24 a 48 hores, per iniciar després un període de descans amb la cama immobilitzada durant 2 o 3 setmanes. Serà llavors quan començarà el període de recuperació per tal de poder tornar a l'equip en immillorables condicions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.