nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Son Pardo: Cinc encertants en el quartet

Corosis guanya la vuitena correguda

Tothom estava pendent del quartet especial, que s'iniciava amb un fons acumulat de quasi dos milions de pessetes. Finalment hi va haver cinc encertants que reberen la gens menyspreable xifra de més de 400.000 pessetes. El quartet especial estava reservat a la vuitena correguda de la reunió de Son Pardo, Corosis fou el primer rodant a 1.20.6, seguit d'un Alcon Blai que realitzà una gran via sobre 2.625 metres. En tercer lloc arribà Clinton Corner (1.19.9) i quart fou Irini Milos (1.20.5). Una correguda molt ben paggada en què el cavall de la penya Corosis acomplí els pronòstics.

La segona prova del programa, reservada per als poltres, es presentava interessant, i Duncan Power, de la quadra A. Bordoy, vencé davant de Derby Detoile, gran favorita després de la seva bona actuació al Criteri dels dos anys, Deninet Star i Dandy d'Abril GS.

I el Premi Aprenents, que es va córrer a la setena prova de la reunió, registrà la victòria de Miss Romantic (1.20.2), de la quadra dels Germans Horrach. En segona posició arribà GR Bella, que rodà a 1.18.8, Zoot Run fou tercera i Silly Ask, quarta.

De la resta de proves s'ha de destacar que Coloso d'Etchou guanyà a la primera correguda, que Axel key acomplí els pronòstics a la tercera, i que Aloy du Helin va soprendre els principals favorits a la quarta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.