algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Doble campionat d'Espanya a Artà

Individual i per parelles del 20 al 26 d'octubre

Ahir es va presentar a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports del Govern balear, els Campionats d'Espanya de Pesca Submarina. Ventura Blach, director general d'esports, i Rafel Muntaner, president de la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques, foren els encarregats de donar a conèixer als mitjans de comunicació en què consistiran aquests campionats absoluts. Del 20 al 26 d'octubre la Colònia de Sant Pere, a Artà, serà escenari del XXIII Campionat d'Espanya de pesca submarina de clubs, modalitat parelles, i del XLIII Campionat d'Espanya individual absolut.

Un total de 26 equips s'han preinscrit fins ara per participar en la prova per parelles; clubs que arriben de les diferents comunitats de l'Estat espanyol. Ja s'han inscrit 45 submarinistes, entre els quals destaquen el darrer campió del món, el mallorquí Albert March, i Pedro Carbonell, campió del món el 1996.

Per primera vegada aquestes dues proves es fan en el mateix lloc. L'any passat es varen disputar a Galícia i Cantàbria. El pressupost conjunt d'aquests dos campionats ascendeix, segons el Govern balear a 11.600.000 de pessetes.

Dimarts dia 20 es realitzarà la recepció dels equips participants en la prova per parelles. Aquesta dia es procedirà a la inscripció definitiva i a la designació dels equips titulars, suplent-barquer-capità. El dimecres 21 es donarà la sortida a la prova, Punta Llarga-Punta Farrutx. El dijous està reservat per a la clausura del XXIII Campionat d'Espanya de clubs, modalitat parelles.

Després de dos dies de concentració dels participants de la prova individual, dissabte 24 s'iniciarà la primera jornada. Diumenge es disputarà la darrera prova del cap de setmana, i dilluns es procedirà a l'acomiadament dels participants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.