algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Makinen no donà opcions

Carlos Sainz va ser incapaç de contenir McRae i és quart

El finlandès Tommi Makinen (Mitsubishi Lancer Evo-V) continua sense donar opcions als seus rivals, i es manté com a líder del ral·li de San Remo a falta de la tercera i darrera etapa, mentre que l'espanyol Carlos Sainz, líder del Mundial, no ha pogut contenir l'atac del britànic Colin McRae (Subaru Impreza WRC), que ha aconseguit superar el madrileny a la classificació provisional.

Després de la segona etapa, Tommi Makinen, sempre aliè als problemes, lidera la cursa amb 28 segons i cinc dècimes d'avantatge sobre l'italià Piero Liatti (Subaru Impreza WRC), segon; un minut, 22 segons i tres dècimes sobre Colin McRae, tercer; i un minut, 32 segons i tres dècimes sobre Carlos Sainz, que acabà quart.

Colin McRae, que va ser campió del món el 1995, ha protagonitzat una espectacular remuntada que l'ha duit des de la novena plaça, en la qual s'enfonsà el primer dia a causa d'una punxada, fins a la tercera i va aprofitar que el pilot espanyol Carlos Sainz va perdre la concentració, ja que sortí de la carretera i tingué un problema amb els frens.

Com ja ocorregué el primer dia, Carlos Sainz continua sense trobar «bones sensacions» sobre l'asfalt. En aquesta superfície el Toyota Corolla WRC és lluny de poder seguir el ritme de cursa del Mitsubishi Lancer Evo-V de Makinen i fins i tot del Subaru Impreza WRC de McRae, els dos únics pilots que amenacen el tercer títol mundial de l'espanyol. Si la cursa acabàs així, Carlos Sainz continuaria al capdavant del Mundial de pilots, però l'avantatge de nou punts amb què compta ara sobre Makinen i McRae passaria a ser només de dos sobre el primer i sis sobre el segon, si Liatti torna a ser obligat "com ja ocorregué el 1997" a acatar les ordres d'equip i permet que Colin McRae pugi un esglaó més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.