algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Ciutat d'Inca rep avui el Badajoz amb el triomf en el punt de mira

Horton tornarà a Inca però aquesta vegada com a rival

El Ciutat d'Inca que va caure en la seva presentació contra l'Alacant vol sumar el seu primer triomf, avui, a les 21 hores, contra el Círculo Badajoz. Els àrbitres són el canari Miguel Àngel Pérez Niz i el madrileny Guzmán Barrio.

Els visitants també han guanyat només un dels tres partits disputats i han derrotant en la primera jornada el Cabitel Gijón per 79 a 66, en un partit on Francisco Javier Martín i John Blake varen ser els homes més destacats de la banqueta de Martín Fariñas.

El segon estranger del conjunt estremeny és un vell conegut de l'afició illenca, Steve Horton que la temporada passada jugava amb el Gráficas de Jaume Ventura.

El Círculo Badajoz té un pressupost de 90 millons de pessetes. Martín Fariñas compta amb Jaume Comas i Jesús Poves, de bases, José Carlos Hidalgo i Alex Franco, d'escortes, Antonio Benítez i Francisco Javier Martín, d'alers, John Blake, d'ala-pivot, juntament amb Steve Horton, Txomin López i Sergio Sánchez, de pivots. Una banqueta amb una mitjana de 24'1 anys i 1'98 metres d'alçada.

Els homes de Jaume Ventura varen començar la competició amb bon peu, però les lesions d'Alzamora i Canet varen obligar a realitzar canvis i els dos partits següents es varen perdre, contra l'Alacant i el Sondeos del Norte. Els directius del club inquer no volen que el seu equip encaixi una altra derrota en el Palau d'Esports que forçosament seria molt negatiu amb vista a aconseguir abonats per aquesta temporada. L'actuació del nou home alt, Adam McCanna, pot resultar decisiva avui en el Palau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.