algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

La UEFA fa justícia

El Comitè de Disciplina d'aquest organisme dóna la raó al Mallorca i desestima la reclamació escocesa

105062
Jeffrey Thompson i Sandor Baerzi, membres de la Comissió de Disciplina.

Després de més de tres hores de procediment i una hora de resolució, el Comitè de Disciplina de la UEFA ha decidit donar la raó al Mallorca, com era d'esperar.

Finalment, l'absurda protesta presentada pel Heart of Midlotian ha quedat desestimada, cosa que confirma la classificació del club vermelló per a la següent ronda de la Recopa d'Europa. El pròxim rival serà ara el Genk belga.

Però és que, a més, l'equip escocès ha estat condemnat a pagar les despeses (més de 500.000 pessetes) de tot aquest procediment per estimar que la pretensió del Heart "repetir el partit i excloure el Mallorca de les competicions europees" era «temerària i que la raó està de part del Reial Mallorca».

S'ha de destacar que la UEFA comunicarà per escrit la decisió raonada per si alguna de les dues parts implicades volgués apel·lar.
Malgrat que la reclamació del Heart estava una mica fora de lloc, la representació del Mallorca que ahir viatjà a Ginebra, seu de la UEFA i on s'ha dictaminat la resolució, tenia una mica de por per la interpretació que en podia fer l'organisme europeu. Mateu Alemany, conseller delegat del club, Ramon Servalls, director general de Relacions Exteriors, Joan Buades vicepresident, i el misser Jeroni Salleras, pogueren comprovar que aquesta vegada la UEFA sí ha estat justa i que la possible por amb la qual es traslladaren a Suïssa era realment infonamentada. Si bé la directiva vermellona no esperava que es dictaminàs la repetició del partit, sí que es tenia por per una possible sanció econòmica i fins i tot un probable tancament del LLuís Sitjar per allotjar partits de competició europea per les clares deficiències que presenta.

Però ni una cosa ni l'altra, tot el contrari, se li dóna la raó en tot, a més de rebre la satisfacció de la multa econòmica que ha rebut el Heart per la seva absurda reclamació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.