algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El joc fora dels hipòdroms té el sus

El conseller d'Economia es reuní ahir amb dirigents del món del trot

Ahir es va donar el sus perquè el món del trot experimenti un canvi substancial. Antoni Rami, conseller d'Economia i Hisenda; Llorenç Morey, secretari general tècnic de la Conselleria d'Economia i Hisenda; Francesc Puig, president de la Federació Balear de Trot; Joan Gual, secretari de la Federació Balear de Trot; Jaume Adrover, president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot; amb el conseller de Foment Joan Verger, gran aficionat als cavalls i assidu de Son Pardo, es reuniren ahir en el restaurant del RCN Palma.

El motiu de la reunió, segons ha pogut saber Diari de Balears, era perfilar el reglament d'apostes que regirà el joc del trot fora dels hipòdroms.

Jaume Adrover, president de l'Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Trot, assegurà ahir que la reunió havia estat només un primer contacte. «He detectat una gran predisposició de la Conselleria d'Economia i Hisenda per poder treure el joc fora dels hipòdroms. De moment, encara no se sap com es farà, però la intenció del Govern és avançar tan aviat com sigui possible», explicà Jaume Adrover.

El president dels cavallistes digué també que una de les poques coses que havia quedat clara era que els doblers que recaptàs el Govern amb el joc del trot serien reinvertits totalment en aquest món. Així mateix, també sembla clar que la Federació Balear, la totalitat dels hipòdroms de Balears, a més dels criadors seran els grans beneficiats si, finalment, el joc s'aconsegueix treure al carrer i popularitzar.

Francesc Puig, president de la Federació Balear, es limità a dir ahir que s'havia parlat de les característiques que ha de tenir el reglament d'apostes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.