algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Fageda ho veu color de rosa

Reiterà la confiança que el CSE complirà els compromisos econòmics que té amb la Universíada

Joan Fageda transpira tranquil·litat i optimisme. El batle de Palma té el convenciment que la totalitat de les instal·lacions, ara en obres, quan falta menys d'un any per a l'inici de la Universíada, seran finalitzades a temps i que no existirà el mínim problema. La qüestió econòmica, sempre preocupant, és complicada, malgrat que Fageda assegura que, finalment, no hi haurà dificultats. I la veritat és que Santiago Fisas, primer com a director general d'Esports del CSD i ara com a secretari d'Estat, sempre ha dit que el Govern espanyol compliria amb els seus compromisos de finançament.

El fet que l'avantprojecte de pressupost del Consell Superior d'Esports només contempli una partida de 100 milions de pessetes per a la Universíada no preocupa Fageda, que assegura tenir la certesa que el CSE complirà amb el que s'ha pactat, tal com assegura Fisas.

Ajuntament de Palma i Govern balear mai no han dit res sobre la manera com el Consell Superior d'Esports aportava la seva part del pressupost. Fins ara, el CSE ha organitzat dos sortejos de loteria a benefici de la Universíada amb un balanç que es pot qualificar de tràgic. Així, per l'any 1999 no està previst, en principi, que hi hagi sorteig de cap tipus, sinó que es consignarà una partida pressupostària directament. Fageda explicà ahir que té mig emparaulat amb Santiago Fisas que l'any 99 l'aportació pecuniària sigui de 500 milions de pessetes. D'aquesta manera, Fageda confirmava ahir també que el Consell Superior d'Esports acabarà així de pagar els seus compromisos amb la Universíada l'any 2000. El batle de Palma, això no obstant, va llevar importància a aquest fet i assegurà que hi ha fórmules per evitar qualsevol tipus de problema. «En principi, està pràcticament concretada una aportació del Consell Superior d'Esports de 500 milions de pessetes per a l'any 99. Així, es completaria l'aportació del Consell Superior d'Esports l'any 2000. Això no suposaria cap gran problema», explicà ahir Joan Fageda.

En qualsevol cas, el batle de Palma no descartà tampoc de forma taxativa que es faci un altre sorteig de loteria. «Ara mateix és complicat, ja que hi ha moltes peticions, però no es pot deixar de banda del tot. De qualsevol manera, el més important és que els doblers arribin i no com els aconsegueixi el Consell Superior d'Esports. Nosaltres estam tranquils», va dir el batle de Palma Joan Fageda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.