muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Corretja complí els pronòstics

El tennista català acabà guanyant el seu primer partit tot i que passà més problemes dels prevists

En una jornada plena de sorpreses, l'ombra del desastre sobrevolà durant instants per sobre la pista central de la plaça de toros, mentre Dominik Hrbaty i Àlex Corretja disputaven el darrer partit de la primera ronda.

El tennista català sortí a la pista sense haver acabat d'aclarir els dubtes sobre la seva lesió al canell i amb un rival al davant que ja l'havia guanyat en l'única ocasió en què s'havien enfrontat.

Això no obstant, al final la lògica sí s'imposà en aquesta ocasió, i Àlex Corretja acabà guanyant per un marcador resultant de 7-5, 3-6 i 6-3.

Tot i això, el català es mostrà segur des del fons de la pista i semblava controlar el partit bastant bé. Però el que semblava era diferent al que passava. Hrbaty, tot i que amb problemes, aconseguia mantenir-se sempre dins el partit, i no va ser fins al final quan Corretja s'imposà per 7-5.

La primera passa estava feta, però els resultats de la jornada no oferien seguretat. Així, el segon set acabà caient del costat de l'eslovè, per 6-3, per acabar de sembrar més dubtes entre els aficionats.

El tercer set es presentava complicat per ambdós jugadors, i finalment fou Corretja qui imposà la seva major experiència i guanyà la mànega per un marcador final de 6-3.

Corretja té ara al davant un altre rival complicat, ja que, tot i no estar passant pel millor moment, dos títols de Roland Garrós avalen el joc de Sergi Bruguera, que espera que a Mallorca arribi la seva hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.