cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Heart arriba a Palma pendent de Fulton

L'extrem escocès, una de les estrelles de l'equip, és el principal dubte del tècnic Jim Jefferies

El Heart of Midlothian d'Escòcia, rival del Mallorca en la tornada de la Recopa d'Europa que es disputarà demà en el Lluís Sitjar, arribà ahir horabaixa a l'aeroport de Son Sant Joan amb més d'una hora de retard.

L'expedició escocesa arribà a Palma amb el convenciment de poder superar l'eliminatòria, encara que el resultat de l'anada, 0"1 a favor del Mallorca, dóna tot l'avantatge a l'equip de Cúper. El tècnic del Heart, Jim Jefferies, ha desplaçat a Palma vint jugadors, Gilles Rousset, Dave Mcpherson, Gary Naysmith, David Weir, Stefano Salvatore, Paul Ritchie, Neil Mccann, Steve Fulton, Stephane Adam, Colin Cameron, Jum Hamilton, Peter Houston, Gary Locke, Roddy Mckenzie, Thomas Flogel, Lee Makel, Rob Mckinnon, Steven Pressley i Grant Murray. Però tota l'actualitat del rival del Mallorca se centra en un home; en la recuperació per al partit de demà de l'extrem Esteve Fulton, jugador molt important dins l'esquema de Jefferies que es va perdre l'anada per unes molèsties a l'abductor. Fins a la mateixa hora del partit no se sabrà si Fulton podrà disputar el partit. Aquesta setmana el tècnic del Mallorca va reconèixer que la possible recuperació de Fulton el preocupava ja que es tracta «d'un jugador important».

Els escocesos han arribat a Palma amb només un pensament dins el cap, «guanyar el Mallorca». I estan convençuts d'aconseguir-ho perquè parteixen d'una premissa molt clara, «el Mallorca a Edimburg guanyà per pura sort, i nosaltres arribam en aquest matx millor preparats».

El Heart, que arribà acompanyat per més de mil aficionats, es traslladà al poliesportiu Prínceps d'Espanya on realitzà una suau sessió d'entrenament. Avui té previst tornar a entrenar, serà a les set de l'horabaixa a l'estadi LLuís Sitjar. Al matí, la UEFA a programat dues rodes de premsa amb els entrenadors d'un i altre equip. A les 13.00 hores, Jim Jefferies atendrà els diferents mitjans de comunicació, i mitja hora més tard ho farà Héctor Cúper.

Europa ha arribat per primera vegada a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.