cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Èxit de públic el primer dia de la fase prèvia del Mallorca Open

Els mallorquins no tingueren sort i quedaren tots eliminats

La primera jornada de la fase prèvia del Mallorca Open es va disputar ahir en les instal·lacions de Nova Sport, amb un bon èxit de participació i de públic.

Va ser l'inici d'un gran esdeveniment. Una setmana de tennis que es presenta molt atractiva. Poc després de les deu del matí, els primers tennistes que cerquen passar al quadre final començaren a disputar els primers partits.

La representació mallorquina no va tenir gaire sort, ja que Marc Marco, Gaby Frias, Mateo Fiol i Pipe Coll quedaren fora de la competició en aquesta primera jornada.

Les dues primeres rondes d'aquesta fase prèvia es varen consumir i varen deixar Germán Puentes, T. Schiessling, Carlos Martínez, Ion Moldovan, Tommy Robredo, Tomàs Carbonell i Dusan Vemic, disposats a enfrontar-se entre ells a la segona jornada de la prèvia que es disputa avui, ja en el Coliseu Balear. Com a sorpresa es podria destacar l'eliminació de Francis Roig, davant Carlos Martínez per un resultat final de 6-2, 2-6 i 6-4.

A les dotze del migdia d'avui començaran els primers partits. El primer del qual el disputaran Carlos Martínez i Thomas Schiessling, seguit d'Óscar Serrano i Germán Puentes i Tomàs Carbonell contra Dusan Vemic, els tres a la pista central, mentre que a la pista 1 jugaran a les dotze del migdia Ion Moldovan contra Tommy Robredo.

Al mateix temps es procedirà al sorteig del quadre de la fase final, que comptarà amb la presència de Xesc Forteza. L'actor mallorquí serà la mà innocent del sorteig que decidirà els emparellaments entre els tennistes que composen el quadre principal, així com els que sortiran de la fase prèvia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.