muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Roa serà baixa quatre o cinc setmanes

El porter es va lesionar ahir durant l'entrenament matinal de l'equip

Carlos Roa va patir ahir una luxació a l'espatla esquerra durant l'entrenament del Reial Mallorca a Son Bibiloni i estarà de baixa entre quatre i cinc setmanes. El porter, una vegada que els seus companys ja havien abandonat el terreny de joc, es va llançar al terra per agafar una pilota que li havia tirat Eduardo Bacigalup, i això li causà la lesió. L'espatla esquerra va sortir de lloc entre crits de dolor.

Joan Roig, cap dels serveis mèdics del Reial Mallorca, li col·locà l'espatla a lloc sobre la mateixa herba de Son Bibiloni.
Ràpidament, Carlos Roa va ser traslladat a la policlínica Miramar per tal de poder-li fer diferents proves exploratòries. Joan Roig, cap dels serveix mèdics del Reial Mallorca, en donà les primeres explicacions. «Quan pràcticament finalitzava l'entrenament, Carlos Roa ha caigut amb el braç amb extensió i ha tingut una luxació anterior de l'espatla esquerra. S'ha reduït bé en el mateix camp i se li han administrat calmants, ja que tenia molt de dolor», va dir.

Carlos Roa acudí a la policlínima Miramar el dematí, on li varen fer radiografies i hi tornà l'horabaixa, quan li feren una ressonància magnètica. Onofre Alba assegurà aleshores que no existia cap tipus de lesió colateral que pogués retardar el retorn del porter al terreny de joc. Això no obstant, Alba xifrà el temps de recuperació entre quatre i cinc setmanes.

La recuperació és lenta, ja que no es pot forçar gens perquè es podria reproduir la luxació. En la fase crítica de la luxació Roa anirà immobilitzat i una vegada superat aquest primer moment podrà iniciar els exercicis de recuperació per tornar al terreny de joc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.