nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

39 quilòmetres contra el rellotge decidiran la Vuelta

La 21a etapa serà clau per a la definició de la Vuelta Ciclista a Espanya 98.
Trenta-nou quilòmetres plans a la modalitat de contra rellotge pels carrers de Fuenlabrada decidiran el guanyador de la gran prova per etapes i, de passada, els tres llocs del pòdium.

Els ciclistes sortiran a intervals d'un minut, llevat dels vint darrers participants (primers classificats a la general) que ho faran cada dos minuts.

El primer ciclista, que serà el cuer a la general, prendrà la sortida al voltant de la una i mitja de l'horabaixa i es preveu una mitjana de 52 quilòmetre per hora. En principi, el corredor de Banesto Abraham Olano surt com a principal favorit per fer-se amb la victòria final de la Vuelta, malgrat els 38 segons que té de desavantatge amb el seu company José María Jiménez. Pel mig, l'aragonès Fernando Escartín, cap de files de Kelme, mirarà de repetir les bones actuacions a les darreres cronos tot i que les seves opcions son escasses. El de Biescas tindrà així com a màxim objectiu conservar una plaça al pòdium de Madrid.

El quart en discòrdia és el francès Laurent Jalabert, que, situat al cinquè lloc de la general i amb 1:40 de desavantatge respecte del líder Jiménez és, en principi, la major amenaça per Olano per assolir el mallot groc final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.