algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Mena: «Tots estam barallats amb la pilota menys Kiko»

El centrecampista de l'Atlètic de Madrid es plany de la dependència que l'equip té de Kiko

El centrecampista argentí de l'Atlètic de Madrid Óscar Mena lamentà ahir la dependència que l'equip té del davanter Francisco Narváez «Kiko» i assegurà que els altres jugadors estan «molt barallats amb la pilota».

«Els problemes estan en el toc de pilota, al qual no li donam un bon destí. haurem de millorar tots per no deixar tot sol a Kiko», afirmà Mena a la conclusió de l'entrenament d'ahir, previ al partit d'avui davant la Reial Societat.

L'exjugador del Mallorca va reconèixer que l'Atlètic de Madrid ha de «millorar la imatge» donada fins ara, perquè segons pensa ell, «l'equip està molt lluny del que volen els jugadors i l'entrenador». «Contra l'Atlètic, tots juguen bé. Em va passar el mateix amb el Mallorca», afegí.

De la Reial Societat, Óscar Mena destacà l'avantatge que va resultar pel conjunt blanc-i-vermell l'absència per sanció del igoslau Darko Kovacevic. «És un jugador clau. La temporada passada fou el seu màxim golejador. Però la Reial té un bon equip i sempre ho posa molt complicat a l'Atlètic», va dir el migcampista argentí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.