muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Volta a Espanya: Escartín: «Continuarem lluitant pel mallot groc»

El líder de Kelme no va treure diferències als rivals

El cap de files del Kelme Costa-Blanca, Fernando Escartín, assenyalà, a l'arribada a la meta de la dinovena etapa de la ronda espanyola, que, malgrat que les forces dels ciclistes estan un poc justes, l'equip d'Àlvaro Pino continuará cercant una victòria parcial a la Vuelta.

La d'ahir fou una jornada amb cares i creus per l'equip d'Àlvaro Pino, ja que, per una banda, va du el triomf de l'escalador Roberto Heras, després d'una feina molt elaborada per l'equip alacantí. Però per altra, no va poder arrodonir l'èxit en el terreny esportiu ja que el mateix Escartín no va poder minvar les diferències respecte dels seus rivals a la classificació. Per tant, l'aragonès haurà de confiar en l'etapa d'avui, com la darrera oportunitat per assolir un lloc al podi final de Madrid.

«Son les úniques pujades que tenim i ho hem d'intentar. L'equip s'ha esforçat per tal de fer treballar el Banesto i mirar de despenjar Olano, peró tant ell, com els homes claus del seu equip no han fallat.»

I és que l'equip Banesto està molt fort en aquesta Vuelta i la resta de corredors sap que això és així. «S'ha vist que, al final de l'etapa, al grup capdavanter ells eren majoria i això vol dir que l'equip d'Eusebio Unzué està molt bé, tot i que, segons Escartín, «El Kelme continuarà intentant-ho».

La nota més negativa per l'equip Kelme va ser la caiguda del Chepe González, qui, a conseqüència de la qual hagué de ser hospitalitzat amb una ferida a la parpella, malgrat que el seu estat no és greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.