algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

El Festival Fun Fest creat pels jugadors de l'ATP arriba a Mallorca

Els nins podran gaudir del tennis demà i el dissabte en el passeig del Born

El Festival Fun Fest de l'ATP Tour arriba a Mallorca. Més concretament arriba al Mallorca Open.
Ahir matí es presentà a la sala de premsa del Coliseu Balear, lloc on es disputarà el Mallorca Open, aquest festival creat quasi exclusivament per als divertiments dels més petits. El Festival Fun Fest es un programa creat pels mateixos jugadors de l'ATP Tour per acostar als nins l'esport del tennis. Per això s'han dissenyat una sèrie d'activitats en les quals els nins entren en contacte amb la raqueta de forma divertida, estan a prop dels jugadors del circuit professional i reben els consells tècnics pertinents per part d'entrenadors qualificats. Els tennistes professionals contribueixen cedint part dels seus ingressos a totes les iniciatives del seu programa infantil.

El Festival Fun Fet del Mallorca Open que s'instal·larà en el passeig del Born de Palma és de lliure accés. És a dir, qualsevol persona que vulgui participar-hi ho podrà fer sense cap problema.

Divendres i dissabte estarà al passeig des Born, però a partir del diumenge i durant tota la setmana estarà ubicat en el coliseu balear.
En cada ciutat en què tenen lloc les activitats del Fun Fest s'anomena un capità del projecte. El capità del Festival Fun Fest del Mallorca Open es Alberto Berasategui. El jugador basc estarà durant dues hores amb els nins per aconsellar-los amb el seu tennis, firmar autògrafs i respondre totes les seves preguntes.

Alberto Berasategui substituirà Carles Moyà, inicialment el natural capità del Fan Fest del Mallorca Open. El jugador mallorquí es troba actualment disputant les semifinals de la Copa Davis a Estocolm i arribarà just a ciutat per disputar l'Open.

D'altra banda, demà divendres comença la fase prèvia del Mallorca Open amb jugadors tan coneguts com Bruguera, Javier Sanchez o Galo Blanco. L'espectacle del millor tennis és a punt de començar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.