nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

Arriba el primer assalt al temible coll de Navacerrada

La denovena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, que es disputa entre les localitats d'Àvila i Segòvia, transcorrerà per la serra de Madrid, escenari indicat per als favorits per intentar retallar diferències respecte el jersei groc, el corredor de l'equip Banesto, Abraham Olano.

La primera de les dues jornades pels colls madrilenys comptarà amb el primer dels tres passos pel coll de Navacerrada, de primera categoria, que això no obstant, es troba a més de trenta quilòmetres de la meta.

A més a més es pujaran tres dificultats més de muntanya situades als quilòmetres 14 (coll de la Paramera), 66 (coll de Navas del Rey) i al 98 (coll de la Cruz Verde).

Les metes volants estan situades a l'inici del recorregut a les localitats del Barraco (km 23) —lloc de naixement de José María Jiménez—, El Tiemblo (km 41'5) i San Martín de Valdeiglesias (km 52'7).

El darrer quilòmetre consta de 800 metres en lleugera pujada amb revolts d'esquerra a dreta, un ample revolt a una rodona de 100 metres i una recta final de 100 metres de paviment amb un percentatge del 5 per cent. L'arribada està prevista per a les 17.15 hores, sempre que els ciclistes mantenguin una mitjana de 36 quilòmetres per hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.