nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Engonga rebutjà jugar amb Guinea

El jugador del Mallorca debutarà avui amb la selecció espanyola

Vicente Engonga, futbolista del Mallorca que avui podria debutar amb la selecció espanyola, va reconèixer ahir que fa uns mesos rebutjà un oferiment per jugar amb Guinea, el país del seu pare, les eliminatòries per a la Copa d'Àfrica de Nacions.

El mallorquinista està ara content de no haver acceptat l'esmentada proposició, i a pesar que va estar temptat d'ajudar la terra del seu pare, però finalment desistí perquè es considera espanyol pels quatre costats i perquè mai no ha estat a Guinea Equatorial.

Gràcies a aquesta decisió, aquest barceloní que el pròxim 20 d'octubre complirà 33 anys, té l'oportunitat de vestir la camiseta espanyola, per la qual cosa està molt il·lusionat, però també molt tranquil, i perquè després de tant de temps a Primera Divisió i després d'haver viscut tantes coses, l'experiència és un grau per no estar nerviós. «Si aquesta crida s'hagués produït fa set o vuit anys, hauria estat menys tranquil», va dir Engonga, que reconeix que en algunes ocasions de la seva vida el color de la pell li ha creat qualque problema, però que pel mateix motiu també l'han «aviciat més del normal».

Engonga, que abans de recalar en el Mallorca milità en el Gimnàstica de Torrelavega, el Maonès, el Valladolid, el Celta i el València, va admetre que la crida de José Antonio Camacho el va sorprendre per ser inesperada i la il·lusionà, però més a la seva família que a ell.

El barceloní no creu que sigui una tasca difícil haver de conduir el joc de la selecció espanyola. «No hi haurà molts problemes, perquè estic acostumat a situacions difícils, i aquesta, per a mi, és fàcil, ja que estaré envoltat dels millors jugadors d'Espanya», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.