cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

Recorregut perfecte per a una nova arribada a l'esprint

El recorregut de la 18a etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, que es disputa entre Lleó i Salamanca, de 223 quilòmetres de distància, presenta un perfil idoni per a una nova arribada massiva abans de la primera de les dues jornades en les quals es pujarà el cim de Navacerrada, de primera categoria. Allà tornarà a arribar l'hora de la veritat pels més grans del gran grup.

Les tres metes volants estaran situades en les localitats de Valderas, en el quilòmetre 60'5, San Martín de Valderaduey, quilòmetre 94 i San Cristóbal de la Cuesta (quilòmetre 203'6). El darrer quilòmetre és recte en una molt lleugera pujada i l'arribada està prevista per a les cinc de l'horabaixa, si els corredors mantenen una mitjana de 39 quilòmetres per hora.

Els principals favorits al triomf final en aquesta edició de la ronda espanyola, Olano, Jalabert o Escartín tornaran a descansar, en espera de les darreres etapes de muntanya, i seran els grans especialites de les arribades, els esprintadors com Marcel Wust o Fabrizio Guidi, els que tenen les opcions de guanyar, i de ben segur que oferiran un nou epectacle a la meta situada a Salamanca. Tot depèn, però, que cap «boig» rodador no intenti una escapada quilomètrica d'aquelles que fan època.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.