algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Volta a Espanya: Jalabert: «Puc tenir opcions a la crono de Fuenlabrada»

El corredor d'origen valencià confia que Olano falli qualque dia

El corredor de l'ONCE Laurent Jalabert va assegurar ahir que amb el desavantatge de 22 segons que té respecte al mallot groc de la Vuelta Ciclista a Espanya, Abraham Olano, encara manté opcions per assolir el triomf final a la contra rellotge de Fuenlabrada.

«Encara pens que puc tenir opcions a la crono de Fuenlabrada. Si Olano falla aquesta diferència pot ser bona».
Malgrat això, el pupil de Manolo Sáiz reconegué la solidesa que ha demostrat el conjunt d'Eusebio Unzúe. «El Banesto és molt fort i està controlant molt bé la cursa. Estic satisfet amb els segons que vaig retallar ahir, malgrat que és veritat que hauria estat millor haver guanyat, assenyalà.

El campió de França no confia massa en els colls de la serra de Madrid per minvar les diferències. «Navacerrada no és un port per obrir grans distàncies. Si no passa res, és dificil que la Vuelta es decideixi allà» apuntà.

D'altra banda, el corredor del Kelme-Costa Blanca Fernando Escartín manifestà que no li hauria agradat que un company seu hagués atacat de la forma que ho va fer José María Jiménez, del Banesto, a l'etapa de la Laguna Negra de Neila i per tant no entén el gest del d'Àvila, ja que el mallot groc, Abraham Olano, podria haver perdut molt més temps.

«No puc entendre l'atac de Jiménez. Si nosaltres arribam a estar bé en aquest moment Olano podria haver perdut molt més temps. No m'hauria agradat que un company meu hagués actuat d'aquesta manera», assenyalà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.