nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

Son Pardo: Charlote du Fort donà la sorpresa

L'egua de la Quadra Llodra s'imposà al favorit Cristian Crown en l'estel·lar

La temporada d'hivern a l'hipòdrom de Son Pardo ha començat amb sorpresa, i quina sorpresa! En el tradicional premi Campió de Campions, de la generació C, l'egua Charlote du Fort va rompre tots els pronòstics. L'exemplar de la quadra Llodra superà en la mateixa línia d'arribada el gran favorit, Cristian Crown. El cavall menat per J.A. Riera es presentava en aquesta clàssica com a quasi l'únic aspirant al trofeu i la manta reservats al campió de campions. Però ahir Charlote du Fort, menat per Miquel Matamalas, va voler passar al primer pla i s'imposà al favorit amb un temps d'1.21.4, una centèssima menys que Cristian Crown. El tercer en discòrdia va ser Calabruix, que arribà amb un temps d'1.21.9.

Des del primer moment de la sortida, la correguda es mostrà intensa i emocionant. L'atenció dels aficionats es concentrà en tres números, 1 (Cristian Crown), 2 (Charlote du Fort) i 3 (Calabruix). Els pronòstics es compliren, encara que aquesta vegada no en l'ordre esperat.

A la desena correguda es disputà el premi Astro Chip, reservat per a internacionals, amb la participació dels millors exemplars de la categoria.

Només My Best Valentine va estar a l'altura d'entre els cavalls que copaven els pronòstics. Ni Laramie, que sortí amb un handicap de 50 metres, ni Uquileo ni Vae Victis, que es retirà, entraren a la travessa. Primera va ser l'egua My Best Valentine amb 1.18.0, seguida per Super Dirt K amb 1.19.5 i Vogel Peak amb 1.18.5. Una altra de les corregudes que centrà l'atenció dels aficionats presents a Son Pardo era la reservada als millors poltres de dos anys. Deninet Star complí els pronòstics i s'imposà a Dyna Grandchamp amb un temps d'1.22.6. En tercera posició arribà l'egua de la quadra Can Frontera, Dine F, i quart va ser Diluvi.

De les altres corregudes del capvespre, destacà que a la setena, premi Askato Bis, l'egua Stina Sus dominà des del començament la prova i amb un temps d'1.19.3 superà Anna Enet (1.19.8), Big (1.19.9) i Sandie Max (1.20.1).

A la primera cursa del programa, Castor Blai entrà primer rodant a un temps d'1.23.3, seguit per Calentino, Candans Star i Cowboy Star. Clara des Bosc, tal com s'esperava malgrat la seva actual irregularitat, fou primera rodant a 1.22.2 en la segona correguda per davant de Bribon Blai (1.22.3), Cop d'or (1.22.6) i Beethoven A. (1.22.7).

Després d'un agost ple d'èxits, Clara des Pla es presentava a Son Pardo com a gran favorita, i així complí en la quarta correguda del programa. I en la cinquena S'Auba de Maig va fer el mateix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.