algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Vuelta d'Espanya: Pino diu que Escartín recuperarà a la Laguna el temps perdut

El director del Kelme ja pensa en l'etapa de demà

El director esportiu del Kelme-Costa Blanca, Àlvaro Pino, es mostrà convençut de les opcions del líder del seu equip, Fernando Escartín, de cara a neutralitzar, en l'etapa de demà, la diferència que el separa del mallot groc de la Vuelta, Abraham Olano.

Pino confia que en la pujada a la Laguna Negra de Neila, coll de categoria especial, el corredor de Biescas pugui treure un temps considerable als seus rivals.

«En l'etapa de la Laguna Negra de Neila, Fernando va a recuperar el desavantatge. De totes maneres, la diferència dependrà de com es trobin els rivals», matisà el responsable tècnic gallec.

Pino reconegué que si no treuen profit en aquesta jornada, les opcions de triomf en la classificació general baixaran de forma considerable. «Si no feim forat està clar que tindrem poques possibilitats, malgrat que encara quedaria la serra madrilenya, afirmà.

Pino també va parlar de l'estratègia a seguir en l'etapa decisiva de demà. «No vull revelar gaire la tàctica que farem servir, però està clar que enviaré a treballar una sèrie de corredors com Serrano, Heras o Rubiera per tal d'ajudar Fernando més endavant» comentà.

A l'hora de parlar dels seus rivals, el director tècnic del conjunt alacantí va reconèixer que els màxims favorits són els homes de Banesto. «Jiménez està molt fort en la muntanya i Olano intentarà continuar de líder sabent que es troba en bona forma. Però tampoc s'han de descartar els corredors de Festina, Zulle i Virenque»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.