algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El seleccionador espanyol oferirà un clínic a Palma

La Direcció General d'Esports del Govern balear, conjuntament amb el president de la Federació Balear d'Handbol, Miquel Pascual, presentà ahir un clínic d'aquest esport que s'oferirà els pròxims dies 22, 23 i 24 de setembre.

El seleccionador espanyol Juan de Dios Román i els seleccionadors espanyols de categoria promesa Manolo Laguna i Gerard de la Sierra, considerats com els tres millors entrenadors de la modalitat, oferiran les seves explicacions sobre aquest esport, a les instal·lacions del poliesportiu Prínceps d'Espanya.

A més de per aquests col·loquis i xerrades dels seleccionadors espanyols, la selecció espanyola promesa es concentrarà a l'illa de Mallorca del pròxim dia 21 al 27 de setembre i els dies 25, 26 i 27 d'aquest mateix mes per als partits prevists contra la selecció danesa femenina i també masculina de Tunísia.

Miquel Pascual, president de la Federació Balear d'Handbol, valorà molt positivament aquesta iniciativa, ja que així es podran veure els millors jugadors promesa de tot Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.