nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Arantxa i Conchita juguen aquest cap de setmana la final de la Copa Federació

L'equip espanyol femení de tennis es mostrà ahir confiat en les seves possibilitats a la final de la Copa Federació, que jugarà contra Suïssa aquest cap de setmana a Ginebra i considerà que les oportunitats estan al cinquanta per cent.

Després de dos dies d'entrenament, les jugadores explicaren en una conferència de premsa que la feina es desenvolupa bé i que ja estan adaptades a la pista de green set elegida per l'equip suís.

Arantxa Sánchez Vicario indicà que malgrat l'equip suís centra totes les seves possibilitats al voltant de Martina Hingis, «tenen altres jugadores molt bones» i considerà que tant el partit que jugarà contra la número u del món, com el que l'enfrontarà a Patty Schnyder seran «igual de durs».

Malgrat Scnhyder va ser la guanyadora del darrer enfrontament contra Arantxa, l'espanyola va dir que «cada partit és diferent i tenc confiança en el meu joc».

Això no obstant destacà que les suïsses juguen a casa, un altre element més al seu favor, que els fa sortir com a favorites d'aquesta final, però assegurà que «farem tot el possible perquè aquesta final significa molt per nosaltres» i recordà que Hingis «també és humana i pot fallar».

Respecte al sorteig que avui determinarà qui obrirà la competició, Arantxa afirmà no tenir preferències, malgrat que afegí que el partit més difícil serà el diumenge, quan es decidirà l'eliminatòria.

Conchita Martínez tampoc no mostrà preferències per l'ordre dels partits individuals, «perquè hem de jugar-los els dos i s'intentarà fer el millor possible».

Fins ara la jugadora espanyola no ha tingut molèsties en la seva vella lesió de cervicals i està en bones condicions per afrontar l'eliminatòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.