algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

El grup alenarà després de l'alta muntanya

La dotzena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, que es disputa entre Benasc i l'estació de Canfranc, donarà un petit descans als velocistes i rodadors, i que tan sols en dos colls de segona categoria (el darrer a cinquanta quilòmetres de la meta) es trobarà la «serp multicolor» de la Vuelta. Aquest recorregut anuncia la possibilitat d'un nou esprint.
Després de les dures etapes d'alta muntanya d'aquests darrers dies, el gran grup aprofitarà aquesta jornada per agafar una mica d'alè per tal d'afrontar en les millors condicions possibles la darrera part de la ronda espanyola. Una Vuelta a Espanya que després de l'etapa d'ahir té una emoció com mai no es recordava.
La primera dificultat, el Collado de la Foradada, està situat en el quilòmetre 40 i la segona, el coll de Cotefablo, en el 116'6. Les tres metes volants de la jornada es disputaran al pas per Eriste (quilòmetre 2'5), Fiscal (quilòmetre 89'6) i Sabiñánigo (quilòmetre 145'6).
El darrer quilòmetre consta de doscents metres rectes en descens, una amplia corva de noranta graus a la dreta i una recta plana de vuit-cents metres. L'arribada està prevista per a les cinc i quart de l'horabaixa, si els corredors mantenen una mitjana de 36 quilòmetres per hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.