algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Tomàs Jofresa fitxa pel Benetton italià

El president del Ciutat d'Inca, Joan Rubert, parla de la indisciplina de Blankenship

El jugador del Menorca Bàsquet Tomàs Jofresa, que avui abandonarà Menorca per incorporar-se al conjunt del Benetton de Trevisso (Itàlia) després d'haver arribat a un acord amb aquest club, es va acomiadar ahir horabaixa dels seus companys d'equip i dels seus entrenadors.

Des de diumenge es comentava que Tomàs Jofresa hauria pogut rebre unes ofertes d'equips espanyols de l' ACB, extrem que fou confirmat pel mateix jugador, que, en canvi, acceptà l'interessant oferta del club italià.

Fa dos mesos que Jofresa fou fitxat pel Menorca Bàsquet i, des de llavors, ha disputat amb l'equip menorquí set partits amistosos en què ha donat un gran rendiment i ha demostrat que la categoria LEB li quedava una mica petita per la seva qualitat.

A causa del seu fitxatge per la Benetton de Trevisso, Jofresa no podrà debutar amb el Menorca Bàsquet a la Lliga LEB, que començarà dissabte, dia 19.

El representant del jugador posà en coneixement del Menorca Bàsquet l'oferta italiana i, després de formalitzar-se l'acord entre els dos clubs, el base català intentarà l'aventura italiana.

«Cas Blankenship»

Joan Rubert, president del Ciutat d'Inca confirmà ahir a Diari de Balears que el jugador nord-americà Keith Blankenship havia estat donat de baixa en l'equip que entrena Jaume Ventura per culpa de la seva indisciplina. «No feia el que se li manaven. És un jugador que en cap moment s'ha adaptat bé a l'equip i pel benestar de la plantilla vàrem decidir prendre aquesta decisió», va dir el president.

Des d'ahir mateix, la directiva del club inquer està cercant un nou reforç. Ho fan a corre-cuita, ja que la Lliga LEB comença dissabte que ve. «Cercam un altre americà de joc interior, que sigui fort i bon rebotador. Però si pel primer partit de lliga no en tenim cap no passa res, jugarem amb només un estranger», explicà Joan Rubert.

D'altra banda, el president inquer va reconèixer que el club no ha aconseguit bons resulats aquesta pretemporada, i que així es difícil atreure els aficionats cap al palau d'Esports d'Inca. «Tots som conscients l'equip no ha mostrat bons partits ni bons resultats. Però tant el club, com els entrenadors i els jugadors estam tranquils perquè sabem que s'està fent bona feina i que els resultats han d'arribar tard o d'hora», va afirmar el màxim mandatari del club.

Dissabte comença la Lliga LEB 98/99, i el Ciutat d'Inca debuta davant el Ferrol. L'expedició inquera partirà divendres migdia cap a la ciutat gallega i espera poder començar la nova temporada amb bon peu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.