muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Volta a Espanya: La caravana patí una tornada molt «moguda»

La mala mar va fer que els vaixells arribassin amb molt de retard

El fort vent regnant i la desorganització, provocaren el retard i les conseqüents molèsties per als corredors de la Vuelta, en el seu viatge de Mallorca cap a Barcelona, on gaudiren del dia de descans de cara a la dura etapa de muntanya d'avui.

El primer vaixell que arribà a Barcelona ho va fer a les vuit del matí, tot i que els vehicles de l'organització i dels equips no varen poder desembarcar fins dues hores i mitja més tard, quan arribà el segon ferri, en el qual viatjaven els conductors i alguns cotxes més.

A més a més, el fort vent retardà l'arribada dels dos vaixells restants, en els quals viatjaven alguns dels vehicles dels equips i de la caravana, així com els equips de gran part dels mitjans de comunicació. El primer d'aquests vaixells arribà a les dues i mitja de l'horabaixa i el segon a les tres i mitja.

D'aquesta manera la jornada de descans de la Vuelta no fou tal, ja que la manca d'equipatge d'alguns dels ciclistes afectaren els seus entrenaments d'ahir per afrontar la primera etapa de muntanya.

Per una altra banda, l'organització de la Vuelta decidí accedir a la petició de l'Ajuntament de Jaca, on sol·licitava el canvi del recorregut de la dotzena etapa, que en principi havia d'acabar a Jaca, i que ara acabarà a Canfranc-Estación, canvi que no variarà substancialment ni el recorregut ni el quilometratge del recorregut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.