algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Aragonés diu «no» a la selecció espanyola

Camacho és ara l'alternativa de la Federació

El tècnic Luis Aragonés Suárez declinà ahir migdia l'oferta que dissabte li va fer la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per fer-se càrrec de la selecció espanyola.

El tècnic d'Hortaleza, que va demanar 24 hores per reflexionar sobre l'oferta abans de donar una resposta, va dir que després d'haver meditat la proposta s'estimava més no entrenar el combinat espanyol.

Aragonés havia indicat que l'il·lusionava la possibilitat de dirigir la selecció però que les condicions de la Federació eren brutals. La RFEF va oferir al tècnic les mateixes condicions de l'anterior seleccionador, Xabier Clemente, és a dir, 80 milions per cadascun dels dos anys i un equip de col·laboradors. Aquest tema ha estat el major obstacle, ja que Aragonés pretenia envoltar-se dels seus habituals ajudants, especialment del preparador físic Jesús Paredes.

El «no» d'Aragonés ha causat una autèntica sorpresa en tots els estaments del futbol espanyol, ja que es pensava que era el tècnic ideal per tal de dirigir la selecció. L'extècnic de Barcelona, At. Madrid i Betis entre d'altres, havia declarat quan va abandonar la banqueta del club de Ruíz de Lopera que es retirava del futbol. Així, Aragonés ha continuat fidel a la seva paraula i malgrat estudiar l'oferta de la RFEF, s'ha estimat més no acceptar.

Després d'aquesta negativa la Federació tornarà a començar la recerca d'un nou seleccionador, en la qual es perfila com a favorit José Antonio Camacho.

El tècnic de Cieza es converteix així en quasi l'única opció d' Àngel María Villar, president de la Federació Espanyola. Després de la negativa de Luís Aragonés i la més que dificultosa contractació de Serra Ferrer, ja que té contracte amb el Barça, ha fet que el camí estigui més que lliure per Camacho.

Però la Federació no ho té clar del tot. Saben que al tècnic murcià no li agrada gens ni mica ser «un segon plat», i no seria d'estranyar que rebutjàs l'oferta de la selecció espanyola.

De totes maneres, en els darrers dies, el que va ser per un mes entrenador del Reial Madrid aquesta passada pretemporada, ha reconegut que el seu cor no li permet dir que «no» al càrrec de seleccionador espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.