cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Alkorta: «Clemente ho ha fet per nosaltres»

El defensa lloa la tasca de l'exseleccionador

El defensa Rafa Alkorta manifestà ahir que Xabier Clemente ha abandonat el seu càrrec com a seleccionador «per ell, per la seva família i per nosaltres els jugadors».

Alkorta no es va sentir del tot sorprès per la decisió del tècnic de Barakaldo, ja que «les coses que passaven darrerament no eren normals des que Xabi contà coses que jo no sabia i que l'afectaven en el tema personal i en el de la família. Per això no em sorprèn que finalment hagi decidit deixar el càrrec».

Alkorta aprofità l'ocasió per mantenir la seva defensa de Xabier Clemente, com ja ho va fer la setmana passada quan al·ludí a la persecució d'alguns mitjans de comunicació que havien fet al seleccionador i als jugadors.

«Crec que és una vergonya el que s'ha fet en el plànol personal, i torn a dir que hi ha molt pocavergonya. Crec que no han pogut amb ell, i al final ha fet alguna cosa, i ho ha fet per ell, per la seva família i pels jugadors, que érem els únics que li donavem suport», manifestà Alkorta. «Crec que ho ha fet també perquè els jugadors quan anem a Granada no tinguem problemes. No volia que la gent anàs a Granada i es trobàs un ambient estrany i que els futbolistes no poguéssim jugar bé».

En el plànol esportiu, Alkorta creu que els darrers resultats també influïren en la decisió de Clemente. «És evident que els resultats manen en el futbol, i la veritat és que tots volíem continuar endavant i aconseguir un triomf perquè la situació es calmàs», explicà.

El defensa està convençut que s'hauria pogut continuar endavant si s'hagués fet un bon partit en el següent encontre i així Javier Clemente seguiria al capdavant de la selecció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.