algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

Cúper manté la incògnita

Cap dels possibles substituts de Marcelino no sap encara res

A dos dies de la disputa del partit contra l'Espanyol al Lluís Sitjar, Héctor Cúper continua sense desvetlar qui serà l'elegit per substituir Marcelino a l'eix de la defensa, mentre aquest compleix el partit de sanció que li suposà la targeta vermella que va veure en el partit contra el Salamanca.

Fernando Niño i Javier Olaizola semblen en principi les dues solucions més adients per cobrir el lloc de central al costat de Gustavo Siviero. Però cap dels dos no sap encara res al respecte.

El jugador basc està disposat a jugar allà on l'entrenador li mani sense cap objecció. «Jo jugaré allà on em digui l'entrenador. Encara no m'ha dit absolutament res al respecte i quan ho faci ho acataré sense cap problema». Si el triat fos Olaizola, això portaria a un petit canvi afegit, ja que gairebé amb tota seguretat Lauren tornaria a jugar com a lateral igual que ja féu a la Supercopa, i Chichi Soler ocuparia el seu lloc en el centre del camp.

Fernando Niño, per la seva banda, manifestà ahir després de l'entrenament que de moment encara no sap res, però que ell espera jugar igual que ho espera cada setmana. «Cúper encara no ens ha dit res sobre qui jugarà i qui no, i haurem d'esperar al cap de setmana. Jo esper jugar, igual que ho esper cada setmana, ja que entren cada dia per aconseguir entrar a l'equip titular».

Niño afegí que després del partit a sa Pobla, l'entrenador no li va fer cap comentari al respecte. «A sa Pobla jugarem els que no ho feim habitualment, però en acabar el partit l'entrenador no em va fer cap comentari respecte de si jugaré o no contra l'Espanyol», explicà el defensa mallorquinista.

Una incògnita que pot quedar resolta avui capvespre a partir de les 17.00 hores, en el partit que disputaran la primera plantilla del Reial Mallorca contra el Mallorca B a les instal·lacions de Son Bibiloni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.