cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Volta a Espanya: Una gran caravana multicolor

Les etapes mallorquines de la Volta obligaran a tallar un bon grapat de carreteres

La visita de la Vuelta a Mallorca serà un dels esdeveniments esportius més importants de l'any, però també exigirà dels mallorquins un poc de paciència per les molèsties.

Aquests problemes seran bàsicament a l'hora de circular. Diverses carreteres de Palma i dels pobles pels quals passa la ronda espanyola hauran de ser tancades al trànsit rodat durant un període de temps indeterminat, segons sigui la situació d'aquesta.

Així, a Palma, l'avinguda Enginyer Roca i passeig Sagrera, a la calçada propera a la mar, en sentit Andratx-Aeroport, romandrà tancada al trànsit des de les 7.00 fins a les 20.00 hores. En sentit invers, des de les Avingudes, autovia parc de la Mar, passeig Sagrera, avinguda Enginyer Roca estarà tancat el matí des de les 10.00 fins a les 13.00 hores, i al capvespre des de les 16.00 fins a les 18.00 hores.

Pel que fa a la resta del recorregut fora de Palma, la cursa tallarà el trànsit amb el seu pas, als horaris esmentats al gràfic adjunt. Cal esmentar que el pas pel coll de sa Batalla, puig Major i Sóller, el trànsit quedarà tancat amb més temps d'antelació. Finalment, pel que fa a la contra rellotge, tot el circuit quedarà tancat al trànsit des de minuts abans de la sortida del primer corredor i fins a després de l'arribada del darrer, a les hores indicades al gràfic d'aquesta pàgina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.