algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Bielsa, nou seleccionador argentí

El tècnic va ser confirmat ahir en el càrrec

El president de l'Associació de Futbol Argentina (AFA), Julio Grondona, confirmà ahir que Marcelo Bielsa serà el successor de Daniel Passarella al capdavant de la selecció argentina, la direcció tècnica de la qual romania vacant des de la seva eliminació a quarts de final en el Mundial de França davant Holanda per (2-1).

D'aquesta manera Bielsa, que arribà el passat diumenge a Argentina per concretar l'oferta rebuda per l'AFA, serà el tècnic de la selecció absoluta, mentre que José Pekerman serà director general de totes les seleccions i Hugo Tocalli dirigirà el combinat nacional en categories inferiors. Luís Bonini serà el preparador físic. El principal objectiu de la selecció absoluta serà el d'aconseguir la classificació per al Mundial que organitzaran Corea del Sud i Japó l'any 2002, així com disputar les edicions de 1999 i del 2001 de la Copa Amèrica.

Bielsa va tenir un ràpid pas pel futbol com a jugador, però com a entrenador obtingué dos campionats argentins amb Newell's Old Boys i Vélez Sarsfield.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.