nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

Sánchez Arminio farà d'àrbitre

El president estatal intentarà posar pau entre Domènech i Armenta

Victoriano Sánchez Arminio, president del Comitè Nacional d'Àrbitres, arribarà avui horabaixa a Palma. Sánchez Arminio té la intenció d'entrevistar-se amb Josep Domènech Riera, president del Comitè Balear d'Àrbitres, i el col·legiat Domènech Riera.

Així mateix, Sánchez Arminio mantindrà un contacte amb Borràs del Barrio i té previst reunir-se amb la Junta Directiva dels àrbitres balears.

Domènech Riera assegurà ahir que el motiu de la visita del president dels àrbitres és la denúncia feta per Armenta Fernández en contra seva la setmana passada. «Tenc entès que Armenta Fernández va dir a Victoriano Sánchez Arminio que jo havia pagat vuit milions de pessetes perquè ell i algun àrbitre mallorquí de Segona Divisió B baixàs de categoria», explicà Domènech. El president dels àrbitres de Balears assegurà tenir la consciència ben tranquil·la i desmentí rotundament haver abonat mai una sola pesseta. «Els comptes són a la Federació Balear i puc dir ben clar i fort que són correctes. És fals», manifestà.

Domènech Riera explicà també que Sánchez Arminio aprofitarà la seva visita a Mallorca per entrevistar-se amb la totalitat de la Junta Directiva dels àrbitres de les Balears. D'altra banda, un portaveu del Comitè Nacional d'Àrbitres assegurà ahir horabaixa que Carolina Domènech, filla del president del comitè balear, havia aconseguit l'ascens a Segona Divisió B per mèrits propis i descartà qualsevol tipus de favoritisme.

Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear, manifestà per la seva part que podia certificar que els comptes del Comitè Balear d'Àrbitres eren correctes i no hi havia cap anomalia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.