nubes dispersas
  • Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°

El director esportiu de l'ONCE creu que hi ha una campanya en contra seva

Saiz: «Hi ha mala intenció i llacunes importants a la justícia francesa»

El director esportiu del grup Esportiu ONCE-Deutsche Bank, Manuel Saiz, digué ahir que «hi ha males intencions i llacunes importants a la justícia francesa», respecte de la filtració a un diari d'aquest país (France-Soir) de les declaracions judicials dels corredors del Festina i en les quals el suís Alex Zülle reconeix suposadament l'existència de dopatge a l'«equip dels cecs».

«Hi ha llacunes importants a la situació de la justícia. Ha estat una filtració interessada perquè falten les declaracions de Neil Stephens, de Rous i de Nicolas Terrados. El jutge coneixia tot això abans de parlar amb Nicolas i pens que hi ha mala intenció», va assenyalar el responsable tècnic de l'equip ONCE.

Per Saiz, la publicació dels interrogatoris no és notícia. «És el mateix que si nosaltres, ara, recuperàssim unes paraules de Franco o de Hemingway abans de la seva mort», explicà. Segons el seu parer existeix un doble pla d'anàlisi. Un, el del ciclisme, al qual se li ha fet molt de mal i l'altre, el de l'ONCE. «Nosaltres continuam amb la mateixa tranquil·litat», apuntà.

Per la seva banda, el director de l'actual equip d'Alex Zülle, Juan Fernández, va dir que hi ha una campanya per «desestabilitzar l'equip», en relació a aquestes mateixes filtracions abans esmentades. «Pretenen desestabilitzar l'equip. El que jo vull és que els corredors se centrin en la cursa perquè no passi el mateix d'ahir, que hi va haver una escapada de tretze ciclistes i no n'hi havia cap dels meus. Això és el que em preocupa».

Fernández desconeix qui pot estar darrere d'aquesta campanya i lloà el comportament de la premsa espanyola. «No sé qui hi pot haver al darrere. Llegesc declaracions que no m'agraden als diaris francesos, però el comportament de la premsa del nostre país és extraordinari», matisà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.