nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Volta a Espanya: Les dues etapes mallorquines costen 90 milions

Manuel Ferrer creu que la visita de la Volta és molt important per a l'Illa

L'organització de les dues etapes de la Vuelta que es disputaran aquest cap de setmana a Mallorca, concretament una etapa en línia (Palma-Palma) i una contrarellotge (Alcúdia-Alcúdia), tindrà un cost de 90 milions de pessetes, segons confirmà ahir el conseller d'Educació, Cultura i Esports del Govern balear, Manuel Ferrer, que qualificà de molt positiu per a l'Illa la visita de la ronda espanyola.

Recordem que les etapes tindran lloc els pròxims dies 12 i 13 de setembre, i consistiran en un recorregut de 181 quilòmetres amb sortida i arribada a Palma, des del Molinar, i passant pel Coll d'en Rebassa, s'Aranjassa, Llucmajor, Campos, Felanitx, Manacor, Inca, Selva, coll de sa Batalla (premi de muntanya de segona categoria), puig Major (premi de muntanya de tercera categoria), Sóller, coll de Sóller (premi de muntanya de segona categoria) i Palma, finalitzant al passeig marítim.

La contrarellotge de dia 13 s'iniciarà sobre les 12:35 amb la sortida del darrer corredor de la general. El recorregut serà: Alcúdia (davant el complex turístic de Bellevue), sa Pobla, Muro, Can Picafort, Muro, Alcúdia i Port d Alcúdia.

Manuel Ferrer manifestà que «la duresa d'ambdues jornades es traduirà en un bell espectacle ciclista que podrà ser seguit en directe per tots els nostres aficionats al ciclisme i per milions de persones a través de la televisió», explicà el conseller d'Educació, Cultura i Esports, Manuel Ferrer.

A més a més, afegí que dóna suport «de forma decidida a l'esport d'elit perquè a través d'ell es promociona el negoci turístic de l'Illa», va precisar.

Mallorca ha estat escenari en dues ocasions de sengles etapes els anys 1986 i 1991, i a més cal recordar que també s'hi disputa des de fa cinc anys la primera prova oficial del calendari UCI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.